تبلیغات
تغذیه جسم و روح

تغذیه جسم و روح
فقط جسم است که شفاگر است 
فروشگاه
نویسندگان

زنجبیل (ginger)



تقویت کننده معده و بدن ، بادشکن ، ضد نفخ ، پیشگیری از دریا زدگی ، است .

مصرف زنجبیل در افرادی که به هنگام سفر دچار حالت تهوع و گاه استفراغ می شوند موثر است

پزشکان چینی جدیدا کشف کرده اند که شربت زنجبیل بهترین دارو برای معالجه زخم معده می باشد . مبتلایان به زخم معده باید هر روز قبل از غذا یک قاشق چای خوری از این شربت را همراه با کمی آب بنوشند زخم معده آنها پس از مدتی التیام خواهد یافت . 

زنجبیل تازه ، شربت زنجبیل یا
چای زنجبیل در بدن گرما تولید کرده و بدین وسیله مواد سمی و زائد بدن را به صورت عرق از بدن خارج می سازد . این گیاه برای خانم هایی که عادت ماهیانه آنها عقب می افتد تجویز شده است .


زنجبیل بهترین داروی سرماخوردگی و گلو درد است ، هنگامی که حس کرده اید دچار سرماخوردگی شده اید چند بار چای زنجبیل بنوشید و اگر گلو درد دارید علاوه بر آنکه چای آن را میل می نمایید با آن قرقره کنید .

زنجبیل را حتی برای کمپرس نیز می توان استفاده کرد که سموم بدن را خارج می سازد . برای این منظور ابتدا چای زنجبیل استفاده کنید دستمالی را با آن آغشته و آب اضافی آنرا فشار داده در محل زخم یا درد بگذارید .

زنجبیل خاصیت ضدعفونی کننده دارد و در نتیجه مسمومیت غذایی، عفونت روده ای و اسهال خونی را برطرف می کند.

زنجبیل خاصیت تحریک کننده دارد، در نتیجه از افسردگی، استرس، خستگی مفرط، سرگیجه، بی قراری و اضطراب می کاهد

قراردادن پا تا زانو در آب حاوی چند قطره روغن زنجبیل باعث گردش منظم خون در پا می شود.

بو کردن زنجبیل ، میزان انرژی را بالا می برد، بدخلقی را برطرف می کند، به حافظه و تمرکز کمک می کند

زنجبیل قلب را تقویت می کند و مانع از بروز بیماری قلبی می شود.


روغن زنجبیل:روغنی با رنگ طلایی متمایل به مسی با طعم مطبوع زنجبیل. قابلیت ضد انعقاد خون، ضد هیستامین، مفید جهت سرگیجه و تقویت نیروی جنسی. ماساژ آن ضد شوره و قارچ موی سر می باشد. مصرف آن در مصارف خانگی و شیرینی بسیار مطبوع است.

زنجبیل به صورت خام یا پخته می‌تواند دردهای ماهیچه‌ای پس از ورزش را بین 23 تا 25 درصد کاهش دهد.

شربت زنجبیل :
یک قسمت زنجبیل رنده شده را با سه قسمت عسل مخلوط کرده و در شیشه در بسته در یخچال نگهداری کنید و هر موقع خواستید مصرف کنید .

تنتور زنجبیل :
یك قسمت زنجبیل رنده شده را با سه قسمت الكل 50 درجه مخلوط كرده و داخل یك شیشه تیره رنگ بریزید و بمدت چهارده روز آنرا چند بار در روز تكان دهید . بعد از این مدت آنرا صاف كرده و در جای خشك و خنك نگهدری كنید .






طبقه بندی: خواص خوراکیها،
برچسب ها: زنجبیل، شربت زنجبیل، چای زنجبیل، تنتور زنجبیل، کمپرس زنجبیل، روغن زنجبیل،
[ 1391/03/23 ] [ 09:05 ] [ مهدی رشیدی ]
.: Weblog Themes By Iran Skin :.

درباره وبلاگ

هدف این وبلاگ راز بازگشت به طبیعت و هماهمنگ شدن با آن است . هر یک از ما جزئی کوچک از طبیعت هستیم که هر چه بیشتر از آن فاصله بگیریم مشکلات جسمی و روحی ما بیشتر خواهد شد. عامل اساسی سلامتی جسم و روح تغذیه سالم و طبیعی است.
آمار سایت
بازدیدهای امروز : نفر
بازدیدهای دیروز : نفر
كل بازدیدها : نفر
بازدید این ماه : نفر
بازدید ماه قبل : نفر
تعداد نویسندگان : عدد
كل مطالب : عدد
آخرین بروز رسانی :
سیستم همکاری در فروش ملی مارکت