تبلیغات
تغذیه جسم و روح

تغذیه جسم و روح
فقط جسم است که شفاگر است 
فروشگاه
نویسندگان

گوشت عامل اصلی بیماری ها


پیدایش گوشت خواری

حقیقت آن است که برای پیدایش گوشت خواری نمی توان تاریخچه ای تعیین نمود اما گفته می شود که انسان ها در نواحی ای که زمین دچار خشکسالی گردیده است برای بقای خود به ناچار از گوشت حیوانات رفع گرسنگی می کردند که رفته رفته این عادت در انسانها شکل گرفته است و تا امروز که انسان از این روش پیروی می کند باقی است و هر چه که مصرف گوشت زیادتر می شود بیماری ها بیشتر می شوند .
با وجود اینکه طبیعت انسان از گوشت خواری رنج زیاد می کشد ولی عادات غذایی و اشتهای نفسانی ، او را به این کار وادار می کند .بنابراین ، خوردن گوشت یک عادت بسیار قدیمی است که قرنها ست گریبان گیر مردم شده است زیرا تغذیه گوشتی تحریک کننده ظاهری و فاسد کننده اعضا و جوارح انسان است .
مشاهده کنید کارگرانی که کارهای سنگین دارند از این سم خطرناک که خوشبختانه گران است کمتر می خورند ، ضعفی در بدن خود حس نمی نمایند و سالم تر و قوی تر از توانگرانی هستند که در سفره آنها انواع و اقسام گوشت رژه می روند .


نظر قدما درباره گوشت

دانشمندان باستان شناس این طور اعلام کرده اند که بشر قبل از تاریخ میوه خوار بوده است و کم کم به مرحله گوشت خواری رسیده است . حال بد نیست بدانیم انسان های بعد از عصر حجر چه عقیده ای درباره گوشت داشتند .
در هند قوانین مائو اعلام می کند کسی که ایمان می آورد نبایستی چون کفتار ، گوشت بخورد . گوشت مرض را در جهان پخش می کند . گوشت را نخورید تا دچار امراض نشوید .
در بعضی ار ترجمه های تورات دیده می شود که خدا می گوید من به شما علف هایی دادم که دارای دانه ها هستند و این خوراک شما خواهد بود  در قران نیز نظیر این موضوع را می بینید که وقتی آدم را به زمین فرستادند گندم را برای تغذیه همراه او کردند .


مضرات مصرف گوشت

1-گوشت از نظر اسیدهای چرب اشباع شده که باعث ایجاد کلسترول می شود غنی است
2-گوشت فضولات روده ای کمی تولید کرده و به همین دلیل ماده ای است که یبوست و حالت اسیدی روده ای را به وجود می آورد .
3-گوشت مایعات بدن را ترش می نماید و این ترشی ، املاح معدنی بدن را از بین می برد و جاده را برای امراض گوناگون و نرمی استخوان آماده می کند و باعث کرم خوردگی دندان ها می شود .
4-گوشت زمینه های ناراحتی گوارشی ، عصبی و ... را بوجود آورده و اسید اوریک تولید شده از پورین های گوشت باعث ایجاد رماتیسم ها ، آرتریت ها می گردد .
5-گوشت مقاومت لوزالمعده را نسبت به سرطان پایین آورده و در گسترش بیماری قند مؤثر است .
6-گوشت عامل اصلی تورم امعا و آپاندیست و مرض قند است .
7-گوشت موجب اختلال در تعادل مواد معدنی بافت ها می شود و مقدار فسفر افزایش یافته و کلسیم کاهش یافته می یابد (مقدار فسفر گوشت 20 برابر مقدار کلسیم آن است ) در نتیجه کمبود کلسیم و اختلال در دندان ها ، پوکی استخوان ، سختی رگ ها ، و برخی بیماری های قلبی را به وجود می آورد .
8-گوشت به ایجاد امراض گوناگون کمک کرده و زمینه بوجود آمدن اسهال ، سبب رشد انواع انگل ها را مهیا می نماید و مسئول حقیقی بوجود آمدن انواع سرطان می باشد .
9-گوشت اگر خوب هضم نشود آلبومین آن در روده بزرگ متعفن شده تولید سموم جدید می نماید.
10-گوشت به علت ازت فراوانی که دارد سلول ها را به کار زیاد واداشته و اعضای گوناگون را تحریک می نماید بعلاوه موجب زیاد شدن اسیدهای بدن مانند اسید فسفریک و اسید اوریک می گردد.
11-گوشت کبد را خسته و دفع سموم را که از وظایف مهم کبد است مختل می نماید.
12-گوشت مستقیما یا به طور غیر مستقیم بر سلسله اعصاب اثر نموده ، موجب کم شدن حافظه و سستی و بی حالی می شود .
13-گوشت موجب پیری زودرس و زوال سلولهای مغز می شود .
14-گوشت شخص را خشن و قسی القلب و بوالهوس می کند .



تغذیه گوشتی و در نهایت پخته خواری در ایجاد 3گروه از بیماریهای زیر مؤثر است و ظهور و بروز آنها را تشدید می مکند .

الف)بیماری های دستگاه گوارش از قبیل : پوسیدگی دندان ، زخم معده ،فتق ، بیماری های کیسه صفرا ، کولیت روده ، سرطان روده بزرگ ، آپاندیست، بواسیر و بالخره یبوست که ام الامراض لقب گرفته است .
ب)بیماری های متابولیک از قبیل : نقرس ، دیابت ، فشار خون ، چاقی ،‌ کم خونی و ...
ج)بیماری های عروقی از قبیل : عروق قلب ، واریس ،‌ تصلب شرائین ،‌ تورم شریان و وریده ، ترشح شیره معده ، آرتروز و ...

همه این بیماری ها بعد از گوشت خواری انسان پدیدار شده اند . گوشت خواری و اسید اوریک سبب بروز همه بیماری ها و یا اغلب بیماری ها است اسید اوریک خون را غلیظ و گردش آن را کند کرده و مانع تغذیه صحیح بافت ها می گردد و آن عضو که خوب تغذیه نمی شود و از اکسیژن در تنگنا است نمی تواند به وظیفه خود عمل کند ، در نتیجه بیمار می شود .


تامین پروتئین مورد نیاز بدن بدون گوشت

از اوایل سال 1960 محققان و دانشمندان تغذیه ضمن مطالعات خود متوجه شدند که به نظر می رسد انواعی از ناراحتی ها و بیماری ها نظیر دیابت و بیماری های قلبی و سرطان و یبوست در شهر ها رو به افزایش است در حالی که در روستاها که از دانه های غلاتکامل و نان سبوس دار و میوه ها و سبزیجات به مقدار زیاد استفاده می کنند این ناراحتی ها و بیماری ها شیوع کمتری دارد .
بررسی های زیادی نشان داده است که حذف فیبر گیاهی از برنامه غذایی شهرنشین ها در دنیا علت اصلی این امر است .
مهم ترین ویژگی فیبر گیاهی این است که فیبر در جریان هضم غذا نمی شکند و هضم و جذب نمی شود و عینا دست نخورده و بدون تغییر از معده عبور کرده و وارد روده ها می شود و پس از جذب مقدار زیادی آب همراه مدفوع دفع می شود و دقیقا همین ویژگی هضم نشدن فیبر است که خاصیت دارویی و شفا بخشی بسیار جالب را به آن داده است .
هیچ نیازی نیست که در جستجوی انواع فیبر به خود زحمت بدهید همین قدر که از میوه ها و سبزی ها و دانه های غلات مرتبا در برنامه غذایی خود استفاده کنید کافی است .
عوامل و عناصر مغذی موجود در سویا فرایند پیری را کند می کند و به علت داشتن فیبر های مفید گیاهی یک غذای ایده آل به شمار می رود .
فیبر فراوان موجود در سویا باعث سلامت روده ها و دستگاه گوارش و جلوگیری از یبوست می شود . همچنین سویا از بروز انواع بیماری های روده ای جلوگیری می کند . علاوه برآن استفاده از سویا برای پیشگیری از انواع سرطان ها بخصوص سرطان معده بسیار مؤثر و مفید است . اثر استروژن گیاهی سویا در پیشگیری از پوکی استخوان روشن است . از سوی دیگر از دیدگاه طب کهن هند گوشت به دلیل اینکه سلول مرده است برای بدن زیان بخش است و به جای آن می توان از سویا استفاده کرد . چون یک فنجان سویای پخته به تنهایی دارای 18 گرم پروتئین است در حالی که 90گرم گوشت کباب شده دارای 21گرم پروتئین ، 90 گرم کلسترول و 95گرم چربی است . که عامل اصلی انسداد شریانها می باشد.
همان طور که می دانید علت اصلی بیماری ها پروتئین انبار شده در بدن است .چون پروتئین حیوانی برخلاف پروتئین گیاهی به راحتی دفع نمی شود و بیشتر در بدن انبار می شود که در دراز مدت کبد را فرسوده و ناتوان می سازد این امر سرانجام غدد لنفاوی را نیز تضعیف کرده و فرد را به انواع بیماری ها مبتلا می سازد .
همه موجودات روی کره زمین از جمله انسان پروتئین مورد نیاز خود را از طریق غده هایی که مسئول پروتئین سازی هستند تامین می کنند . با استناد به این مطلب می توان گفت که انسان از بدو تولد تا پایان عمر ، نیازی به مصرف پروتئین حیوانی ندارد . چون همانطور که گفتیم پروتئین حیوانی عامل اصلی بیماری ها و درد و رنج می باشد .
براساس تحقیقات انجام شده 23 نوع آمینو اسید تاکنون کشف شده است . 15 نوع آنها می توانند توسط بدن تولید شوند و 8 مورد از غذایی که می خوریم به دست می آید . به همین دلیل است که این هشت نوع ، اصلی و ضروری نامیده می شوند . جالب است بدانید شواهد حاکی است هیچ نوع آمینو اسید ضروری در گوشت وجود ندارد که حیوان از گیاهان به دست نیاورده باشد و نیز انسانها نتوانند از گیاهانی که می خورند به دست آورند .
اگر میوه ها ، سبزی ها ، مغزها ، حبوبات ، غلات را به شکل منظم مصرف کنید ، تمام آمینو اسیدهای لازم و ضروری برای ساخت پروتئین در بدنتان را کسب کرده اید.
قابل توجه اینکه خوردن غذای گوشتی فقط تا زمانی که (در حد چند ثانیه ) ذائقه را تحریک می کنند ، برای ما لذت بخش است . در حالی که پس از ورود غذا به روده ها یک نوع احساس سنگینی و سستی به ما دست می دهد و بیشتر ترجیح می دهیم استراحت کنیم چون گاز هایی که در اثر فعل و انفعالات شیمیایی در روده ها تولید می شود انرژی ما را تحلیل برده و ما این نوع غذا را (قاتلین خاموش) نامگذاری می کنیم چون علاوه بر اینکه انرژی نا را می گیرند بدن ما را مسموم و مستعد انواع بیماری ها می کنند .


اثرات شگفت انگیز سویا بر قلب

نتیجه تحقیقات علمی گروهی از دانشمندان نشان می دهد سویا برای اشخاصی که به طور ارثی مبتلا به (کلسترول زیاد خون) حتی بیش از 300 هستند غذای شفابخشی است . در این مطالعات معلوم شده است که این گروه اشخاص اگر به جای گوشت و لبنیات حیوانی برای تامین پروتئین مورد نیاز از فرآورده های سویا استفاده کنند پس از مدتی کلسترول خون آنها به میزان 15الی 20 درصد کاهش می یابد . استفاده از این رژیم حتی در کودکان نیز مفید و کارساز است .
همچنین سویا حتی با اثرات نامطلوب غذاهای پرچربی حیوانی نیز مبارزه کرده و خطر آنها را رفع می نماید . استفاده از غذاهای حاوی سویا نه تنها پیشرفت اختلال و ناراحتی رگ های قلب را متوقف می کند بلکه تا حدودی جریان بیماری را معکوس ساخته و به بازگشت سلامتی شریانهای قلب کمک می نماید .


اثرات سویا بر پوکی استخوان

سویا خطر ابتلا به پوکی استخوان را کاهش می دهد در تمام طول عمر تمام سلولهای بدن جایگزین می شوند از جمله سلولهای استخوانی از لحاظ علمی ثابت شده با خوردن خوراکی های گیاهی از پوکی استخوان پیشگیری می شود و نیز ثابت شده که خوراکی های تنش زا مانند شکر و مواد خوراکی قند دار مانند نوشابه ها و شیرینی های غیر طبیعی میزان جذب کلسیم را کاهش می دهند و مانع جذب کلسیم در روده و ورود آن به خون می گردند و به همین ترتیب پوکی استخوان را تسریع می کنند .پوکی استخوان بیماری کودک نامیده می شود و این بدان معنا است که ما باید آموزش ببینیم تا از طریق خوراکی ها هرمونی و شفابخش گیاهی از استخوانهایمان مراقبت کنیم و این ماجرا از دوران کودکی شروع می شود .همین حالا نیز می توانیم شروع کنیم و از طریق تغذیه طبیعی و درست گام هایی مثبت در جهت شفا یافتن برداریم و از حوزه  استحفاظی استخوانهایمان مواظبت کنیم .




ارزش غذایی سویا در مقایسه با گوشت


در هر 100گرم

سویا

گوشت

پروتئین

34 گرم

16گرم

کلسیم

226میلی گرم

10میلی گرم

فسفر

690میلی گرم

151میلی گرم

آهن

5/11میلی گرم

2/1میلی گرم

پتاسیم

1670میلی گرم

90میلی گرم

منزیم

265میلی گرم

0

ویتامین A

80 واحد

0

گروه ویتامین B

نسبت 2

نسبت 1







طبقه بندی: گیاه خواری،
برچسب ها: گوشت، گوشت خواری، پروتئین، فیبر گیاهی، سویا،
[ 1391/05/7 ] [ 00:35 ] [ مهدی رشیدی ]
.: Weblog Themes By Iran Skin :.

درباره وبلاگ

هدف این وبلاگ راز بازگشت به طبیعت و هماهمنگ شدن با آن است . هر یک از ما جزئی کوچک از طبیعت هستیم که هر چه بیشتر از آن فاصله بگیریم مشکلات جسمی و روحی ما بیشتر خواهد شد. عامل اساسی سلامتی جسم و روح تغذیه سالم و طبیعی است.
آمار سایت
بازدیدهای امروز : نفر
بازدیدهای دیروز : نفر
كل بازدیدها : نفر
بازدید این ماه : نفر
بازدید ماه قبل : نفر
تعداد نویسندگان : عدد
كل مطالب : عدد
آخرین بروز رسانی :
سیستم همکاری در فروش ملی مارکت